Over ons

Gemiddelde score (Google, Feedbackcompany, Facebook)
5/5

Onze specialisatie ligt bij CAN-BUS, MOST, I-BUS, RGB, LVDS gestuurde systemen. Ook hebben wij de mogelijkheid voor het aanpassen van zowel hardware als software.  Wij kunnen daardoor een gegarandeerde kwaliteit bieden voor onze producten.

Ons doel is het bieden van hoge productkwaliteit, betrouwbare levering en snelle uitbreiding/ontwikkeling van nieuwe producten. Hierdoor is Navigatieinbouw een van de grootste speler in de Benelux op het gebied van Audio & Video integratie voor af-fabriek radio- & navigatiesystemen.

Onze producten zijn gecertificeerd met het E-keur. Dit wil zeggen dat uw apparaten voorzien zijn van de EMV-goedkeuring (EMV = elektromagnetische verdraagzaamheid) en zodoende geschikt zijn voor gebruik in uw motorvoertuig. Draagt een elektronische module deze goedkeuring niet, dan mag deze niet ingebouwd worden in een motorvoertuig.

 

LEVERING

Wij versturen van maandag t/m zaterdag producten naar de klant. Indien uw bestelling voor 16.00 uur bij ons binnen is, wordt deze vrijwel altijd nog dezelfde dag verzonden. Bijna alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bestellingen worden aangetekend verzonden via Post NL/Dpd. Indien u niet thuis bent wordt het pakket bij het dichtsbijzijnde postkantoor afgeleverd en kunt u deze gedurende 3 weken afhalen met het afhaalbericht dat de bezorger bij u heeft achtergelaten.